غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای زابل

۲۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۶ کد : ۳۶۸۷ اخبار و رویدادها
مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای شهرستان زابل در فضائی معطر به عطر و بوی شهدا ؛ با حضور هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۹/۱۱/۲۱ برگزار شد.
غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای زابل

در این آئین بزرگداشت که بمناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و به همت ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد ، شرکت کنندگان با قرائت فاتحه به روح مطهر شهداء و امام شهداء با آرمانهای والای امام و شهداء تجدید میثاق نمودند .

حجت الاسلام والمسلمبن حاج آقا باقری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم معنوی گفت : امام خمینی (ره) انقلابی را سبب شد که عزت و صلابت را برای کشور بوجود اورد و بسی جای افتخار است که ما در این برهه از زمان بسر می بریم، شهدا نیز با نثار خون خود درخت تنومند این انقلاب را آبیاری کردند که هیج توطئه ای فادر به آسیب ردن به آن نیست ، وی از رئیس دانشگاه و همکاران جهت گرامیداشت شهدا که در دهه مبارک فجر دو بار انجام شد قدردانی کرد .