برگزاری جلسه هیات اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی زابل

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۷ کد : ۳۷۲۶ اخبار و رویدادها
در تاریخ ۹۹/۱۲/۱۳ با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و بسبج جامعه پزشکی زابل ، سرهنگ سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان زابل ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری نسب رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی زابل و سایر اعضا، جلسه هیات اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار شد .
برگزاری جلسه هیات اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی زابل

جلسه هیات اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی زابل برگزار شد

ابتدا گزارش عملکرد بسیج جامعه پزشکی در شهرستانهای زابل ، هیرمند ، نیمروز و هامون ارائه شد .

دکتر میرزایی ضمن قدردانی از همکاری خوب سپاه ، گفت : با تفکر بسیجی امور به بهترین شکل ممکن انجام می شود، تفکری که امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس همین تفکر موفقیت های زیادی بدست آمد .

رئیس دانشگاه افزود : همکاران پر تلاش عرصه سلامت در مبارزه با شیوع و کنترل کرونا با تفکر بسیجی درخشیدند و همچنان همین راه ادامه دارد ، طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری نیروهای سپاه و بسیج در حال اجراست که آمار مبتلایان و فوتی ها را در کشور کاهش چشمگیری داد.

وی خاطر نشان کرد : بسیج جامعه پزشکی ببشتر از گذشته به امر آموزش در نقاط مختلف سیستان مبادرت کند زیرا آموزش نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها دارد .

دکتر میرزایی در پایان ضمن قدردانی از همکاران ، گفت : در سال آینده گزارش به صورت هفتگی ، ماهانه و هر فصل با رویکرد آموزشی مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا بتوانیم از توانایی های بسیج در این زمینه نیز ، بهره بیشتری ببریم .

سرهنگ موسی سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زابل گفت: دهه فجر به معنای واقعی باید تبیین اندیشه امام (ره) باشد.

وی افزود: امروز باید ببینیم که چقدر برای انقلاب کار کرده ایم، بنیان گذار انقلاب اسلامی ۱۶ سال از کشور خود تبعید شد و نهضت خود را در خارج از مرزها آغاز کرد.

سرهنگ سنچولی بیان کرد: مردم در نظام جمهوری اسلامی بالاترین ارزش را دارند، لذا هر کجا مسئولی برای مردم کار کند باید بر دستانش بوسه زد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج زابل تصریح کرد: بسیج فرمول ابتکاری حضرت امام (ره) است و همه دنیا به شیوه های مختلف از این تفکر دارند الگو برداری می کنند.

وی ادامه داد: تفکر بسیج یک مکتب است و بسیاری از افراد رشد این تفکر را نمی خواهند اما با توجه به نهادینه شدن تفکر بسیج در جامعه هیچ دشمنی نمی تواند به آن خدشه ای وارد کند.

سرهنگ سنچولی گفت: کسانی که در کشور دوست دارند برنامه های بسیج سمبل کاری شود باید بدانند که رشد بسیج روز به روز بیشتر می شود و باید هوشیار باشند که ریشه چنین تفکراتی را خواهیم زد.