برنامه زمانبندی تحویل مدارک آزمون استخدام پیمانی بهمن ۹۹

۰۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۶ کد : ۳۷۸۴ اخبار و رویدادها
(فرم تایید سوابق کرونا اضافه شد)پیرو اعلام اسامی داوطلبان واجد شرایط جهت بررسی مدارک آزمون استخدامی مورخ ۹۹/۱۱/۲۴ از سوی سازمان سنجش کشور ، ضروری است ذینفعان طبق جدول زمانبندی ذیل ، با در دست داشتن کلیه مدارک اشاره شده به ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل واقع در خیایان شهید باقری میدان جهاد - ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل- واحد کارگزینی (امور استخدام) مراجعه نمایند.

تذکر : بدیهی است عدم مراجعه داوطلب در زمان تعیین شده به منزله انصراف از انجام ادامه مراحل استخدامی تلقی و طبق مقررات از سایر افراد به جایگزینی ایشان دعوت بعمل خواهد آمد. و داوطلب حق هیچگونه اعتراضی را نخواهد داشت.

جدید : دانلود فرم تایید سوابق کرونا

لیست مدارک مورد نیاز :

1. اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه
  2. اصل و تصویر کارت ملی
  3. اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی
    • نکته : داوطلبان رشته های شغلی که در شرایط احراز تحصیلی شغل آنها مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا دکترا مشروط به داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد مرتبط ذکر شده است لازم میباشد علاوه بر مدارک آخرین مقطع ، مدرک مقاطع قبلی خود را حسب مورد برابر مفاد آگهی نیز ارائه نمایند.
  4. اصل و تصویر وضعیت طرح نیروی انسانی جهت رشته های مشمول طرح(پایان طرح ، معافیت ، گواهی اشتغال به طرح و یا گواهی انصراف از طرح حسب مورد برابر مفاد آگهی)
  5. اصل و تصویر کلیه مدارک و تاییدیه های مربوط به سهمیه های انتخابی(ایثارگری ، معلولیت و ...)
  6. اصل و تصویر مدارک دال بر بومی بودن
  7. فرم تکمیل شده مربوط به متقاضیانی که در و.احدهای درگیر با بیماری کرونا مشغول به کار بوده اند(دو سری)
  8. دو قطعه عکس پشت نویسی شده
  9. پرینت کارنامه چاپ شده از سایت سازمان سنجش
  10. اصل و تصویر کارت پابان خدمت نظام وظیفه عمومی و یا معافیت و یا معافیت دائم (ویژه آقایان)
  11. اصل و تصویر گواهینامه ب(2) یا پایه دوم (جهت رشته فوریتهای پزشکی)
  12. اصل و تصویر اولین و آخرین قرارداد مربوط به کارکنان قراردای و فرم خلاصه 502
  13. اصل و تصویر گواهی اشتغال و ریز سوابق بیمه و تاییدیه برای نیروهای شرکتی
  14. یک عدد پوشه آبی روغنی
  15. یک عدد گیره
    • *ضمنا گرفتن کپی تمام مدارک بر روی برگه A4 الزامی میباشد.