نشست بصیرتی در دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۸ کد : ۳۹۱۵ اخبار و رویدادها
مورخ ۱۴۰۰/۳/۱۱ با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه ، سرهنگ سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان زابل ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری نسب رئیس دفتر نهاد رهبری ، معاونین و جمعی از کارکنان نشست بصیرتی به همت بسیج جامعه پزشکی در سالن اجتماعات معاونت آموزشی برگزار شد .
نشست بصیرتی در دانشگاه علوم پزشکی زابل

دکتر افشاری معاون فرهنگی و دانشجویی در خصوص جایگاه با صلابت انقلاب اسلامی و همچنین فتح قله های رفیع در آینده توسط فرزندان ایران اسلامی سخن گفت و حضور در انتخابات را وظیفه شرعی هر شهروند دانست .

سرهنگ سنچولی از  رئیس دانشگاه بابت مدیریت مطلوب در مقابله با شیوع کرونا و جهاد کارکنان خدوم دانشگاه تشکر و قدردانی کرد .
وی عظمت نبرد رزمندگان اسلام در آزادسازی خرمشهر و زوایای مختلف آن را بیان کرد .
 دشمن هرگز نمی تواند با دروغ پردازی ملت ایران را از حضور در پای صندوق ها باز دارد و مردم ما در سالهای پر برکت نظام اسلامی بصیرت خود را نشان داده اند .
انقلاب اسلامی اقتدار و سرافرازی را به ارمغان اورده و انشاالله با همین رویه در اینده در همه زمینه ها  در سطح جهانی سرآمد خواهیم بود .