کسب مقام اول معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زابل در همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۶ کد : ۴ اخبار و رویدادها
معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زابل از کسب رتبه اول معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی زابل در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ ۳ کشوری برای دومین سال متوالی خبر داد.

دکتر عبدالحسین میری اظهار کرد: سازمان غذا و دارو کشور هرساله عملکرد معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور را درمدیریتهای دارو، غذا، آزمایشگاه و تجهیزات پزشکی براساس شاخص‌های کشوری و بین المللی مورد ارزیابی قرار می‌دهد و با بررسی و تحلیل دقیق، معاونتهای برتر را در کشور معرفی می‌نمایند.

وی افزود: در همایش معاونین غذا و داروی سراسر کشور که در هشتم و نهم اردیبهشت سالجاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار گردید معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل با کسب بالاترین امتیاز، ‌حائز رتبه نخست در بین دانشگاههای سطح سوم کشور شد و برای دومین سال متوالی برگ زرین دیگری را به کارنامه درخشان دانشگاه افزود.

دراین ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت بر دارو وموادمخدر، اداره تجهیزات پزشکی وآزمایشگاه کنترل کیفی دارو ومواد غذایی حوزه معاونت مقام اول کشوری در بین دانشگاههای تیپ ۳ را کسب نمودند.

دکتر میری افزود: کسب این رتبه مرهون همکاری درون بخشی و بین بخشی شامل همه مدیران و مسئولان منطقه سیستان، پرسنل دانشگاه و کلیه مردم بزرگ این دیار می‌باشد.