۵۰ پروژه در حال احداث دانشگاه تا ۴۰ روز دیگر افتتاح می شود

۱۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۹ کد : ۴۱۱ اخبار و رویدادها
۵۰ پروژه در حال احداث دانشگاه تا ۴۰ روز دیگر افتتاح می شود بازدید نوروزی دکتر میرزایی نماینده معاون بهداشت وزارت بهداشت , درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی روند اجرای پروژه های احداثی سفر وزیر بهداشت در سطح دانشگاه علوم پزشکی زابل ۹۶/۱/۹ انجام شد. در این راستا جلسه هماهنگی و بررسی وضعیت پیشرفت پروژه ها با حضور دکتر اکبری زاده معاون بهداشتی ، مسئولین امور مالی ،بودجه و دفتر فنی دانشگاه ،معاون فنی و مدیر گسترش شبکه در دفتر معاونت بهداشتی برگزار شد . در ادامه از پروژه های در حال احداث مراکز خدمات جامع سلامت لوتک و محمد آباد در شهرستان هامون ،بنجار،سه قلعه، مرکز حضرت علی (ع) و زمین پروژه پایگاه سلامت شهری پالیز در شهرستان زابل و مرکز ادیمی در شهرستان نیمروز نیز بازدید شد . مقرر شد از مجموع 68 پروژه در حال احداث حداقل 50 پروژه لغایت 40 روز آینده آماده بهره برداری و افتتاح گردد. همچنین مقرر شد مرکز PHC به منظور اجرای برنامه های گسترش مراقبت های بهداشتی ،آموزش و بازآموزی پرسنل و اسکان میهمانان ،اساتید و بازدید کنندگان کشوری در زمین واقع در بلوار ارتش با پیگیری ریاست دانشگاه و معاونت بهداشتی و حمایت معاونت بهداشت وزارت بهداشت احداث گردد.