۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۲۳:۱۰ کد : ۴۳۴ اخبار و رویدادها
دیدار رییس معاونین و مدیران  دانشگاه علوم پزشکی زابل با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زابل
دیدار رییس معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی زابل با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زابل مورخ ۹۶/۱/۳۰ دکتر علی اکبر نصیری همراه با معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور در محل کار سرهنگ نجابت فرمانده نیروی انتظامی زابل با وی دیدار کردند . دکتر علی اکبر نصیری هدف از این دیدار را تبریک سال جدید و همچنین همکاری در اموری بیان کرد که نیاز به تعامل است .مانند اموری مربوط به دانشجویان در فضای بیرون از دانشگاه ، بازرسی و بازدید از فروشگاه ها ، قصابیها ، سفره خانه ها ، بیمارستان ، بحث دارو و برخی دیگر از امور که نیاز به نیروی انتظامی است تا با همدلی به پیشبرد اهداف در عرصه سلامت کمک شود . دکتر نصیری به خطر ترافیکی محور زابل به زاهدان در مقابل بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) پرداخت و خاطرنشان شد این معضل باید توسط ادارات مربوطه و از جمله نیروی انتظامی حل شود تا خطر عبور خودروها در محور مذکور موجب آسیب مراجعه کنندگان و پرسنل نگردد. معاونین دانشگاه نیز به بیان نظرات و مشکلاتی که نیاز به همراهی نیروی انتظامی است پرداختند . سرهنگ نجات ضمن تشکر از حضور مسوولان دانشگاه علوم پزشکی زابل در محل کارش ، گفت : همدلی و همکاری بین بخشی بسیاری از,مشکلات را حل می کند مردم سیستان مومن ، کم توقع، همراه انقلاب هستند لذا شایسته داشتن مشکلات موجود نیستند مشکلاتی که با تعامل و همکاری ادارات بخوبی حل میشود . فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد : هر جا که نیاز به نیروی انتظامی باشد با کمال میل در خدمت مردم هستیم و با شما مسوولان عرصه سلامت همکاری خواهیم کرد .

کلید واژه ها: علوم پزشکی زابل دیدار رییس دانشگاه