۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۲۲:۲۳ کد : ۴۴۴ اخبار و رویدادها
برپایی جشنواره غذای سالم در شهرستانهای نیمروز ، هیرمند ، هامون همچنین حوزه دانشجویی دانشگاه در دومین روز از هفته سلامت جشنواره غذای سالم در شهرستانهای نیمروز ، هیرمند ، هامون و حوزه دانشجویی دانشگاه توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای ذکر شده و معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در دومین روز از هفته سلامت جشنواره غذای سالم در شهرستانهای نیمروز ، هیرمند ، هامون و حوزه دانشجویی دانشگاه توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای ذکر شده و  معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
هدف از برگزاری این  جشنواره ها  فرهنگ سازی جهت استفاده کمتر از نمک ،روغن و آموزش تغذیه سالم همچنین استفاده از محصولات گیاهی در غذاها است . پخت غذاهای بومی و محلی نیز در جشنواره های مذکور مد نظر بوده این غذاها  خود علاوه بر اینکه مقوی بوده از سلامت نیز برخوردار می باشند زیرا مواد مورد استفاده خالی از هر گونه مواد غذایی مضر هستند.
بازدیدگنندگان  از مسوولان هر شهرستان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی زابل بوده که  ضمن بررسی غذاهای جشنواره ، غذاهای برتر را انتخاب و هدایایی تقدیم کردند .

دبیرخانه ستاد بزرگداشت هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی زابل

کلید واژه ها: هفته سلامت علوم پزشکی زابل