نشست رسانه ای مسوولان دانشگاه علوم پزشکی زابل به مناسبت هفته سلامت

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۲۷ کد : ۴۶۴ اخبار و رویدادها
نشست رسانه ای مسوولان دانشگاه علوم پزشکی زابل به مناسبت هفته سلامت
نشست رسانه ای مسوولان دانشگاه علوم پزشکی زابل به مناسبت هفته سلامت دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل : بزودی کلینیک توانبخشی در زابل راه اندازی می شود. عصرمورخه ۴/۲/۹۶دکترعلی اکبرنصیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل همراه با معاونینش به مناسبت هفته سلامت ، میزبان گروههای خبری ،مطبوعات وسایتهای محلی زابل و زاهدان بودند. دراین نشست ابتدا دکترنصیری ضمن خیر مقدم به ا صحاب رسانه و تبریک ایام نوروز،اعیادماه رجب و نیز روز مبعث رسول اکرم(ص)گفت:هفته سلامت ازیکم تاهفتم اردیبهشت ماه هر سال است و شعار سال ۲۰۱۷ ازسوی سازمان جهانی بهداشت در مورد افسردگی می باشد و درکشور ما نیز شعار زندگی سالم ،نشاط وامید برای هفته سلامت انتخاب گردیده است. وی در ادامه افزود: بعد از روی کارآمدن دولت یازدهم سلامت مردم اولویت قرارگرفت ودر۱۵اردیبهشت سال ۹۳ طرح تحول نظام سلامت جهت خدمت بیشتربه مردم آغاز شد که اکنون این طرح سه ساله شدو باتمام فراز و نشیب ها توانست موفقیت چشمگیری در روند ارتقا سلامت مردم کشور و به ویژه درمناطق محروم بعنوان خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ارائه شود وبایدگفت، قابل قیاس با دولتهای قبلی نبوده و با شرائط ایده آل توانسته ایم فاصله ها را کمتر کنیم . رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد :درگذشته خدمات درمانی فقط در زابل متمرکز بود، ولی اکنون در سایر شهرستانها به صورت مطلوب این خدمات ارائه می شود و انشاء ا… به زودی ۵۰پروژه به بهره برداری خواهد رسید. دکتر مرادقلی مدیر پشتیبانی دانشگاه نیزدراین نشست گفت :بطور کلی پروژه های در دست اقدام و یا درحال بهره برداری در گروه ملی،استانی،سفر وزیربهداشت طرح تحول نظام سلامت که حدود۸۰ هزار مترمربع می باشد این پروژه ها که بودجه آن بالغ بر۱۰۵میلیاردتومان بوده و بطورکلی پروژه های طرح تحول نظام سلامت درحال اجراوتکمیل است. ساختمان جدید بیمارستان زهک و احداث بیمارستان هیرمند در سال ۱۳۹۴ به بهره برداری رسیده است و پروژه بیمارستان تنفسی ۶۴تختخوابی زابل ، مرکز سل توسط خیرین ، بلوک زایمانی و کلینیک تخصصی در حال تکمیل است. وی درادامه افزود: درحال حاضردر زابل ۲۸پروژه در شهرستان هیرمند۱۲ پروژه ، در شهرستان زهک ۱۲پروژه ،در شهرستان هامون۲۱ پروژه و در شهرستان نیمروز۱۱ پروژه فعال رادردست اجراداریم که بیشتر این طرحها بالای ۶۰ درصد و بعضی نیز آماده افتتاح است دکترنصیری درپاسخ به سوالی درموردآیادرسیستان به ساخت خانه های بهداشت بیشتری نیازداریم؟گفت:تقسیم بندی ایجادخانه های بهداشت براساس ملاک هایی ازسوی وزارتخانه تعریف شده که میتوان به جمعیت ،فاصله وسایرپارامترها اشاره کرد واکنون ۲۰۶خانه بهداشت درسیستان وجوددارد وی افزود:درمدت سه سال گذشته۳بیمارستان به ظرفیتهای درمانی و بهداشتی اضافه گردیده و همچنان به چندین تخت بیمارستانی دیگرنیاز داریم ودر بیمارستان زهک باتوجه به توسعه آن وشرائط سنوات گذشته قابل قیاس نیست.بیمارستان هیرمندنیزبا امکانات مطلوبی درخدمت مردم مرزنشین این شهرستان است واکنون تعداد ۱۱۰متخصص وفوق تخصص دربیمارستانهای منطقه سیستان مشغول خدمت می باشندوبرای اولین بارازاستانها همجوار و شهرستانهای استان برای درمان به زابل می آیند وخیلی ازنیازهای درمانی بیماران برطرف می شود. وی درخصوص راه اندازی اولین کلینیک توانبخشی استان درآینده نزدیک در زابل خبرداد وگفت: باخریدتجهیزات مربوطه این مرکزبرای رفاه حال بیماران راه اندازی خواهدشد. دکترجواداکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه گفت:بهبود شاخصهای حوزه بهداشت،ازسال ۹۳ همزمان باشروع طرح تحول نظام سلامت موفقیتهای رابه دنبال داشته است ازجمله، برنامه های پزشک خانواده روستایی باافزایش اعتبار روبرو بوده که باعث ترغیب پزشکان و پرسنل بوده است درحالیکه درگذشته روستاها، باکمبودپزشک وماما بود ولی اکنون با اجرای طرح تحول نظام سلامت این کمبودها بطورچشمگیری کاهش یافته است. وی افزود: درطی این چندسال اخیرآمارمرگ ومیر زنان باردار به صفررسیده است و همچنین مکمل های داروئی با آغازطرح تحول برطرف شده و کلیه مراکزشهری و روستایی ازاین مکمل هااستفاده می کنند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی درادامه گفت:۱۸مرکزآزمایشگاه روستایی،۴۲مرکزخدمات جامع سلامت و.۲۰۶ خانه بهداشت درسطح منطقه داریم نیزدربحث سرشماری وثبت سامانه رتبه بالایی رادربین دانشگاههای علوم پزشکی کسب کرده ایم. دکترمیری معاون غذا و دارو نیزدرادامه این نشست گفت: طرح تحول نظام سلامت در بحث دارو و تهیه تجهیزات پزشکی و بیمارستانی بخوبی عمل کرد به عنوان مثال تهیه دارو درگذشته ،بیرون ازبیمارستان فراهم میشده ولی درحال حاضرفقط در داخل بیمارستان انجام میشود و بیماردیگربه داروخانه های سطح شهرمراجعه نمی کنند وی افزود: درسالهای ۹۳ و۹۴دربین ۱۶دانشگاه هم تیپ رتبه نخست کشوری راکسب نموده ایم . دکتر میری گزارش جامعی از حوزه خود بیان کرد. دکتر رفعت رئیس مرکزفوریتهای پزشکی زابل درنشست خبری گفت: مرکزفوریتهابراساس اورژانس پیش بیمارستانی ،بیمارستانی و…فعالیت می کند وطبق روندهر سال ماموریت ها۷تا۱۰درصدافزایش داشته که درایام نوروز۵۰ تا۶۰ درصد افزایش ماموریت داشته ایم وی افزود:در۱۸روزتعطیلات نوروزی تعدادا۱۶۲۴ماموریت انجام گرفته ودرسال ۹۵تعداد۵آمبولانس جدید و.نیزتعداد۳پایگاه اورژانس اضافه شده است واز۱۷به ۲۰ پایگاه افزایش یافته است و.درحال حاضر۵پایگاه آماده تحویل داریم که باکمبودنیرومواجهه ایم .وی درپایان گفت: مزاحمت های تلفنی نیزیکی ازمعضلات ناراحت کننده ای است که همواره گریبانگیرماست که نباید اینگونه باشد این مزاحمتها برای خادمان مرکزفوریتهای پزشکی مشکلاتی بوجود می آورد. دکتر مهدی افشاری مدیر کل آموزش دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: درزمینه گسترش رشته های تخصصی پزشکی وتربیت دانشجو در رشته های مختلف از تخصصی تا بهیاری فعال بوده ایم و نیزجذب حدود۱۰۰نفردانشجو ازافغانستان برای تحصیل ازمهرماه سال جاری اقدام کرده ایم. وی افزود:برگسترش فضای فیزیکی دانشکده هادرسایرشهرهای منطقه تاکیدشده است وبایدگفت،وضعیت کیفی آموزش دانشگاه در منطقه جنوب شرق کشور باتوجه به آمارها بسیارمطلوب بوده است. در پایان به مناسبت هفته سلامت از خبرنگاران که نقش تاثیر گذاری در اطلاع رسانی و سواد سلامت مردم دارند قدردانی شد .

کلید واژه ها: نشست رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زابل