مراسم قدردانی از بانوان و آقایان نمونه دانشگاه علوم پزشکی زابل

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۰:۴۱ کد : ۴۶۵ اخبار و رویدادها
مراسم قدردانی از  بانوان و آقایان نمونه دانشگاه علوم پزشکی زابل
مراسم قدردانی از بانوان و آقایان نمونه دانشگاه علوم پزشکی زابل طی مراسمی مورخ ۹۶/۲/۶ در سالن اجتماعات معاونت آموزشی از بانوان و آقایان دانشگاه علوم پزشکی زابل قدردانی شد . در این مراسم تعداد ۵۰ نفر بانو و ۵۰نفر مرد از حوزه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زابل مورد تقدیر قرار گرفتند . دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه در این مراسم گفت :پس از تعطیلات تصمیم بر این شد تا از پرسنل دانشگاه به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و روز مرد همچنین ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن قدردانی شود . قابل ذکر است همه بزرگوارانی که در این شرایط اقلیمی خدمت می کنند نمونه هستند . مردان و زنان در زندگی هدفشان تربیت فرزندان صالح و مثمر ثمر برای جامعه و آینده کشور است . مرد و زن دارای نقش هایی در زندگی هستند که هدفشان ایجاد فضای مناسب همراه با آرامش است لذا مکمل هم هستند و هیچ یک بر دیگری برتری ندارد . دکتر نصیری افزود : حدود ۱۷۰۰خانم در دانشگاه مشغول به کار هستند و دارای شغل های گوناگون بوده که در رده های مختلف مدیریتی نیز به انجام وظیفه می پردازند و هیچ تفاوتی بین آنان و مردان وجود ندارد . رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان شد : همه ما به هویت سازمانی خود حساسیت داشته باشیم و در مقابل هجمه هایی که ممکن است وجود داشته باشد به صورت مناسب و صادقانه از عملکرد سازمان خود دفاع کنیم زیرا هدف همه ما خدمت بی منت به مردم است که از اهداف خطیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است . در پایان از برگزیدگان با اهدا لوح و هدایا قدردانی شد .

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی زابل دانشگاه علوم پزشکی تقدیر