برگزاری مراسم جشن سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۲۲:۱۶ کد : ۴۸۱ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم جشن سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زابل
برگزاری مراسم جشن سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۶/۲/۱۳با حضور امام جمعه شهرستانهای زابل و هامون.،فرماندار ،دادستان ،فرماندهان نواحی بسیج زابل و نیمروز ، رییس اموزش و پروزش و بیمه سلامت زابل رییس ، معاونان دانشگاه ،مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها و جمع کثیری از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی زابل از دوستداران ، حامیان سلامت و پرسنل خدمه در سالن اجتماعات معاونت آموزشی قدردانی شد . دکتر علی اکبر نصیری ضمن عرض خیر مقدم و تبریک اعیاد شعبانیه در خصوص شعار هفته سلامت و برنامه های متنوع این هفته در سطح منطقه سیستان سخن گفت . وی ابراز داشت برای موفقیت و ارتقا سلامت نیاز به همکاری سایر ادارات و به ویژه امامان جمعه می باشد . رییس دانشگاه ازهمکاری بسیار مطلوب امامان جمعه ، فرمانداران ، سپاه شهرستانها ، اموزش و پرورش و همچنین سایر ادارات قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود همچنان با تعامل به پیشبرد اهداف سلامت گام برداریم . حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا کیخا امام جمعه زابل نیز با تبریک اعیاد شعبانیه از تلاش رییس بسیجی دانشگاه علوم پزشکی زابل که با همت در مسیر خدمت مردم سیستان قدم بر میدارد تشکر و تقدیر کرد . وی افزود : مقوله سلامت هم مربوط به جسم و هم روح است و توجه به روح و روان موجب کاهش ناراحتیهای جسمی میشود . مهندس ناظری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان زابل ضمن قدردانی از زحمات دست اندرکاران دانشگاه، ارزوی توفیق در امور مربوطه نمود . سرهنگ ثمره فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زابل هم با تبریک اعیادشعبانیه و تشکر از پرسنل دانشگاه در مورد انتخابات سخن گفت و بیانات رهبر معظم را ارایه نمود و گفت مقام معظم رهبری تاکید به حضور حداکثری در انتخابات ،حفظ آرامش در انتخابات ، حفظ سلامت انتخابات وحق ناس و انتخابات هوشمندانه دارند که به شکر خداوند ملت ما آگاه است و با حضور گسترده خود مانند همیشه یاس را به اردوگاه دشمنان خواهند برد . در پایان از حامیان سلامت ،دوستداران سلامت و پرسنل خدمات دانشگاه به مناسبت هفته کارگر قدردانی شد .

کلید واژه ها: هفته سلامت جشن سلامت دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل