افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی لوتک و خانه بهداشت سکوهه در شهرستان هامون

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۲ کد : ۵۱۵ اخبار و رویدادها
مورخ ۲۷/۲/۹۶ با حضور رییس دانشگاه ، فرماندار شهرستان هامون ، معاون توسعه مدیریت و منابع ، مدیران ادارات شهرستان فوق ، رییس دفتر رییس دانشگاه ، مدیران شبکه های شهرستانها و جمعی از مردم مرکز خدمات جامع سلامت روستایی لوتک افتتاح شد .
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی لوتک و خانه بهداشت سکوهه در شهرستان هامون

مورخ 27/2/96 با حضور رییس دانشگاه ، فرماندار شهرستان هامون ، معاون توسعه مدیریت و منابع ، مدیران ادارات شهرستان فوق ، رییس دفتر رییس دانشگاه ، مدیران شبکه های شهرستانها و جمعی از مردم مرکز خدمات جامع سلامت روستایی لوتک افتتاح شد .
دکتر نیما وثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون در مراسم افتتاح اظهار داشت : این مرکز در راستای طرح تحول سلامت از خرداد 1395 آغاز و اکنون این طرح برای خدمت به مردم مهیا شد . دکتر وثوقیان افزود : این طرح جایگزین ساختمان قدیمی مرکز لوتک شد که خوشبختانه در فضای مناسبی خدمات به مردم ارائه خواهد شد .
وی زیر بنای پروژه مذکور را 467 متر مربع و هزینه ساخت را هفتصد و هفتاد میلیون تومان اعلام نمود .
افتتاح خانه بهداشت روستای سکوهه
مورخ 96/2/27 با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ، فرماندار و مدیران ادارات شهرستان هامون و مردم ، خانه بهداشت روستای سکوهه به بهره برداری رسید .
دکتر وثوقیان در آئین افتتاح این خانه بهداشت گفت : این خانه بهداشت بر اساس اعتبارات سفر وزیر در راستای طرح تحول سلامت می باشد که از خرداد 1395 ساخت آن آغاز شد و خوشبختانه کمتر از یک سال شاهد افتتاح آن هستیم . وی زیر بنای طرح فوق را یک صد متر مربع و هزینه ساخت آن را  یکصدونود میلیون تومان  اعلام نمود

کلید واژه ها: افتتاح بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل مرکز جامع سلامت