برگزاری جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان منطقه سیستان

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۲ کد : ۵۷۶ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان منطقه سیستان مورخ ۹۶/۳/۲۹ در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زابل و با حضور مهندس ناظری فرماندار ، دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی ، دکتر گنجعلی رییس دامپزشکی ، شهرداران شهرهای منطقه ، مدیران شبکه بهداشت و درمان پنج شهرستان سیستان ، روسای ادارات عضو و کارشناسان بهداشتی جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان برگزار شد .
برگزاری جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان منطقه سیستان
برگزاری جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان منطقه سیستان مورخ ۹۶/۳/۲۹ در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زابل و با حضور مهندس ناظری فرماندار ، دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی ، دکتر گنجعلی رییس دامپزشکی ، شهرداران شهرهای منطقه ، مدیران شبکه بهداشت و درمان پنج شهرستان سیستان ، روسای ادارات عضو و کارشناسان بهداشتی جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان برگزار شد ابتدا دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن خیر مقدم به مدعوین اظهار داشت : با توجه به حساسیت بیماریهای انسان ناشی از گزندگی حیوان (سگ و گربه ) به ویژه بیماری هاری جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان با حضور اعضاء برگزار می گردد تا با همدلی به نتایج مطلوب برسیم. معاون بهداشتی دانشگاه اضافه کرد : در سال های قبل مورد مشکوکی از بیماری هاری در سیستان وجود نداشت اما متاسفانه در سال جدید چهار مورد مشکوک به این بیماری یافت شد که نتیجه یک مورد مثبت و منتظر رسیدن نتیجه آزمایش سه مورد دیگر هستیم . وی در ادامه در خصوص بیماری هاری ، اقدامات لازم از سوی هر یک از ادارات ، راه های پیشگیری ، نشانه های بیماری در انسان و همینطور حیوان و روند این بیماری در ایران و جهان سخن گفت . دکتر گنجعلی رییس دامپزشکی زابل نیز گزارشی از اقدامات حوزه مربوطه و درخواست از ادارات دیگر را ارایه داد . مهندس ناظری فرماندار شهرستان زابل ضمن تشکر از رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل و همکاران جهت توجه ویژه به این بیماری و اقدامات موثر آنان ، گفت :با توجه به اهمیت موضوع همه ادارات موظف هستند با جدیت وظایف خود را انجام دهند و به صورت هفتگی به فرمانداری ، دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی گزارش دهند . مهندس ناظری نقش موثر شوراها ،دهیاریها ، بهورزان را یاداوری و آموزش به مردم را نیز از راههای موثر اطلاع یابی بیان کرد . فرماندار زابل افزود : با همکاری همه ادارات ذیربط حرکت جهت دستیابی به اهداف تعیین شده کارگروه به بهترین شکل صورت پذیرد . در پایان مصوباتی تصویب شد و مقرر گردید روند اجرای مصوبات به صورت هفتگی گزارش شود .