نخستین نمایشگاه دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زابل گشایش یافت

۰۶ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۶ کد : ۶۸۳ اخبار و رویدادها
سرپرست روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: نخستین نمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی زابل در حوزه طرح تحول نظام سلامت دولت تدبیر و امید با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل و شماری از مسئولان منطقه در زابل گشایش یافت.
نخستین نمایشگاه دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در حوزه  دانشگاه علوم پزشکی زابل گشایش یافت

حمیدرضا بزی روز دوشنبه در حاشیه آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: این نمایشگاه با 17غرفه شامل فعالیت های  معاونت توسعه مدیریت و منابع ، تجهیزات پزشکی  ، معاونت آموزشی ، معاونت غذا و دارو ، معاونت تحقیقات و فناوری ،  معاونت فرهنگی و دانشجویی  ، مرکز بهداشت زابل ،  شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای هیرمند ،  هامون ، نیمروز و زهک ، بیمارستانهای امیرالمومنین حضرت علی (ع) ، امام خمینی (ره)  ،  شهدای هیرمند و حضرت سیدالشهدا (ع)  زهک و همچنین حوزه جلب مشارکت های مردمی و خیرین از امروز به مدت ۴ روز در مجتمع آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل دایر است.
وی اظهارداشت: عموم مردم برای رصد عملکرد چهار ساله دانشگاه علوم پزشکی زابل می توانند از ساعت 9 تا 12 از این نمایشگاه دیدن کنند.
سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: این نمایشگاه با هدف نمایش فعالیت های چهار سال اخیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طرح تحول نظام سلامت در منطقه سیستان برپا شده است.
وی افزود: پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت در سطح کشور اقدامات خوبی در بخش های عمرانی، خدماتی، تجهیزاتی، بهداشتی و درمانی در منطقه انجام شده است.

گفتنی است این نمایشگاه توسط روابط عمومی و همکاری صمیمانه حوزه های مذکور بر پا شده است .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل

کلید واژه ها: نمایشگاه