نتایج آزمون

نتایج اولیه آزمون جذب نیروی شرکتی مورخ پنج شنبه ۱۳ مهر ماه ۹۶
نتایج اولیه آزمون جذب نیروی شرکتی ۱۳ مهر ۹۶

نتایج اولیه آزمون جذب نیروی شرکتی مورخ پنج شنبه  13 مهر ماه  96

• این نتایج صرفا بر اساس نمره بدست آمده داوطلبین در آزمون میباشد و به هیچ وجه به منزله قبولی در آزمون نمیباشد .
  • نتایج قطعی پس از بررسی مدارک نفرات برتر آزمون مشخص خواهد شد.
  • افرادی که اسامی آنها جزء نفرات برتر یا ذخیره در نمره خام می باشد . مدارک خود را به کارگزینی دانشگاه واقع در میدان جهاد ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل تحویل نمایند.
  • مهلت تحویل مدارک تا روز دوشنبه 22 آبان ماه می باشد.

اگر کد رهگیری خود را فراموش کرده اید اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت نتیجه اولیه آزمون اینجا را کلیک کنید.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی زابل نتایح آزمون نتایج استخدامی زابل استخدامی علوم پزشکی زابل

وحید ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۰۶:۲۴
سلام وقت بخیر چرا خودنمرات نزدید
پاسخ مدیر سایت ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۵
نتیجه آزمون بر اساس مقایسه نمره خام آزمون شما با نمره سایر شرکت کنندگان می باشد .
محمد ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۸
خب این حق هر داوطلبیه که بدونه چند درصد زده. من مطمئن بودم که قبول میشم .حتی یک درصد امکان قبول شدنم نبود چون سوالات واقعا ساده بودن.من برا اینکه پاسخنامه ام و سوالاتم رو روبروی من دوباره تصحیح کنن به کجا باید مراجعه کنم؟؟؟ممنون میشم جواب بدین.
پاسخ مدیر سایت ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۵

داوطلبین محترم ، اعتراضات خود را به صورت کتبی به واحد کارگزینی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل واقع در میدان جهاد تحویل دهید.

حامد ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۳
سلام، لیست مدارکی که باید تحویل کارگزینی دانشگاه بدیم چیه؟ ممنون
پاسخ مدیر سایت ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۶

جهت دریافت لیست مدارک به کارگزینی ستاد مرکزی مراجعه فرمایید.

امید ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | ۲۱:۱۴
سلام کسی که ساکن زاهدان است اما پدرش ساکن روستای قمر باشد بومی محسوب میشود و قبولیش تایید است
پاسخ مدیر سایت ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۵

با توجه به شرایط بومی مندرج در آگهی ، در صورت بومی بودن پدر ، بومی محسوب میشود.

elham ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۷:۲۸
سلام من کد رهگیری رو میزنم میزنه صحیح نیست. میرم قسمت فراموشی کد ملی و شماره شناسنامه وارد میکنم میگه با این کد ملی شماره رهگیری ثبت نشده. در حالیکه من کارت گرفتم و آزمون دادم. من باید چیکار کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۹

کد رهگیری را به صورت صحیح وارد کنید. در صورت مشکل با شماره -05432225402 - 05432225405 واحد کارگزینی تماس بگیرید.

علی ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | ۲۱:۴۲
سلام من آزمون سرایداری قبول شدم ولی برگه ثبت نام و انتخاب شغل رو گم کردم ،الان از کجا باید دوباره تهیه اش کنم، تو سایت هر چی گشتم نتونستم راهی پیدا کنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
پاسخ مدیر سایت ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | ۲۳:۰۸

مراجعه حضوری به کارگزینی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل میدان جهاد