ثبت نام جهت بیمه تکمیلی شروع شد

۰۵ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۱ کد : ۹۸۰ اخبار و رویدادها
ثبت نام جهت بیمه تکمیلی شروع شد به اطلاع همکاران می رساند جهت ثبت نام بیمه تکمیلی ( بیمه دانا ) به کارگزینی حوزه خود مراجعه و همچنین از مزایای این بیمه اطلاع حاصل فرمایند. قابل ذکر است بیمه دانا طی فرایند مناقصه برنده شده که دانشگاه های علوم پزشکی جنوب شرق کشور شامل استانهای کرمان و سیستان وبلوچستان را تحت پوشش قرار خواهد داد.
ثبت نام جهت بیمه تکمیلی شروع شد

قابل ذکر است بیمه دانا طی فرایند مناقصه برنده شده که دانشگاه های علوم پزشکی  جنوب شرق کشور شامل استانهای کرمان و سیستان وبلوچستان را تحت پوشش قرار خواهد داد.
دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، رفسنجان، بم، جیرفت، سیرجان، زاهدان، ایرانشهر و زابل در دو استان مذکور تحت پوشش بیمه دانا قرار گرفته اند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل
@przbmu