راه اندازی سیستم وب کنفرانس دانشگاه

در تاریخ شنبه ۲۵ دی ماه , جلسه وب کنفرانس افتتاح ۱۰۰۰ تخت روانپزشکی در کشور با حضور مقام محترم وزارت بهداشت و ریاست دانشگاه علوم پزشکی زابل و همزمان ۱۶ دانشگاه دیگر توسط واحد انفورماتیک برگزار شد

برگزاری مراسم پژوهش 1395

مراسم روز پژوهش 1395 در تاریخ 9 دی ماه 1395 در محل تالار معین زابل با حضور مسئولین دانشگاه و اعضای هیات علمی به میزبانی معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

شعار و عناوین هفته ملی پژوهش و فناوری سال 95 اعلام شد

دبیر ستاد ملی پژوهش و فناوری ، شعار و عناوین هفته ملی پژوهش و فناوری سال 1395 را اعلام کرد. دکتر جلال بختیاری در نشست استانی ستادملی پژوهش و فناوری، با اعلام اینکه هفته ملی پژوهش و فناوری سال جاری از 21آذرماه الی 28 آذرماه برگزار می شود گفت: شعار تصویب شده برای برنامه های این هفته در سال 1395 را،" پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی؛ فناوری زیربنای اقتصاد مقاومتی " است.

ادامه مطلب
گرامیداشت هفته ملی پژوهش با شعار «پژوهش، فناوری، عزم ملی و رویکرد جهانی»

گرامیداشت هفته ملی پژوهش با شعار «پژوهش، فناوری، عزم ملی و رویکرد جهانی» از یکشنبه ۲۲ آذرماه با برنامه‌هایی مانند تقدیر از پژوهشگران کشورمان آغاز می‌شود و تا ۲۷ آذرماه ادامه دارد.