دیدار فرماندار شهرستان هیرمند با سرپرست دانشگاه

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۷ کد : ۱۱۸۸ اخبار و رویدادها
دیدار فرماندار شهرستان هیرمند با سرپرست دانشگاه
دیدار فرماندار شهرستان هیرمند با سرپرست دانشگاه مورخ ۹۷/۳/۸مهندس پیری فرماندار شهرستان هیرمند با حضور در محل دفتر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل با وی دیدار و گفتگو کرد فرماندار شهرستان هیرمند در این دیدار، انتصاب دکتر هادی میرزایی را به عنوان سرپرست دانشگاه تبریک گفت و ارزوی توفیق در این پست نمود . مهندس پیری ضمن قدردانی از زحمات دکتر علی اکبر نصیری رئیس قبلی دانشگاه، وضعیت بهداشت و درمان در شهرستان هیرمند و کل منطقه سیستان را مطلوب دانسته و انجام طرحهای متعدد عمرانی را طی این چند سال بی نظیر بیان کرد. وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد فرمانداری شهرستان پرداخت و از پیگیری خود در خصوص توریسم درمانی از طریق وزارت کشور سخن گفت و اعلام آمادگی مجموعه شهرستان هیرمند را در این مورد بیان داشت. فرماندار شهرستان هیرمند راه اندازی بیمارستان شهدای هیرمند را برگ زرینی از خدمات دولت در شهرستان هیرمند دانست که علاوه بر خدمات دهی به مردم شهرستان، می تواند در ارائه خدمات به بیماران کشور افغانستان استفاده گردد و از این توانمندی حداکثر استفاده را نمود . مهندس پیری در پایان سخنان خود گفت: همانطور که با دکتر نصیری در بخش بهداشت و درمان همکاری داشتیم همچنان آماده همکاری در این خصوص هستیم. دکتر میرزایی از تعامل فرماندار شهرستان هیرمند در پیشبرد برنامه های بهداشت و درمان در شهرستان مذکور تشکر نمود و اظهار داشت: موضوع سلامت و ارتقا شاخص های بهداشتی درمانی نیازمند تعامل همه ادارات بوده و یک موضوع گسترده است . سرپرست دانشگاه افزود: توسعه و ارائه خدمات مطلوب در شهرستان هیرمند و همه شهرستان های سیستان از وظایف ما است که امیدواریم در مسیر خدمت به مردم، خداوند یاریگر همه ما باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی