حضور مدیران و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی زابل در محل سازمان آتش نشانی زابل

۰۵ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۱ کد : ۲۶۶ اخبار و رویدادها
ساعت ۱۸ مورخ ۹۵/۱۱/۳ مدیران دانشگاه و جمعی از پرسنل به همراه مسوولان شهرستان زابل در محل سازمان آتش نشانی زابل حضور یافتند و با روشن کردن شمع و فاتحه خوانی به مناسبت شهادت آتش نشانان ایثارگر در حادثه ساختمان پلاسکو یادشان را گرامی داشته و تلاش بی منت این بزرگوارن را ارج نهادند.
حضور مدیران و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی زابل در محل سازمان آتش نشانی زابل

مهندس حسین شهدادی معاون فرهنگی و دانشحویی ضمن عرض تسلیت اظهار داشت : به نمایندگی از سوی رییس و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی زابل در جمع شما عزیزان حضور یافتیم تا از ایفای نقش ایثارگرانه آتش نشانان قدردانی کنیم و با ذکر فاتحه از خداوند متعال برای شهدای ساختمان پلاسکو مغفرت و برای  خانواده بزرگوارشان صبر طلب کنیم .
وی افزود :  ارزش کار و جان نثاری پرسنل خدوم آتش نشانی به خوبی مشخص شد که وجود شما موجب مباهات ملت شریف ایران است ضمن عرض تسلیت, کار ارزشمند همکاران شما را ارج می نهمیم و یادشان را گرامی میداریم .
مهندس نوری شهردار زابل نیز با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی ابراز کرد :  تعامل و همکاری مطلوبی بین شهرداری و دانشگاه وجود دارد که جای قدردانی دارد
وی اضافه کرد : با تمام کمبودها که در بخش آتش نشانی وجود دارد اما این عزیزان به خوبی وظایف خود را انجام می دهند و در مواقع حوادث تنها به فکر مهار آتش و نجات جان همنوع هستند.
در پایان پرسنل دانشگاه به کارکنان آتش نشانی گل اهدا کردند .