۱۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۶ کد : ۲۹۱ اخبار و رویدادها
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار به نام خداوند جان و خرد زخم ها و درد ها در سخت ترین روزهای زندگی یک انسان را دستان پر مهر و نگاه مهربان پرستار کاهش می دهد . پرستاری که سختی کار در شبها و روزها او را خسته نمی کند و با جدیت و عزم راسخ به وظیفه ای که بر دوش دارد به خوبی عمل می کند و بر تلاشش همواره افزوده می گردد .

به نام خداوند جان و خرد
زخم ها و درد ها در سخت ترین روزهای زندگی یک انسان را دستان پر مهر و نگاه مهربان پرستار کاهش می دهد . پرستاری که سختی کار در شبها و روزها او را خسته نمی کند و با جدیت و عزم راسخ به وظیفه ای که بر دوش دارد به خوبی عمل می کند  و بر تلاشش همواره افزوده می گردد . انتخاب انجام وظایف یک پرستار یعنی گذشت و ایثار , یعنی خدمت بی منت , یعنی کوشش برای سلامتی هم نوع و انتظار نداشتن از هیچکس جز خدای متعال خود
سالروز ولادت پرستار کربلا حضرت زینب (س) را به همه پرستاران به ویژه همکاران پرتلاشم در دانشگاه علوم پزشکی زابل که به نام آنان رقم خورده است تبریک عرض نموده و از زحمات این قشر زحمت کش صمیمانه قدردانی می کنم .  آرزوی سلامتی و توفیق همه پرستاران را از خدای عزوجل خواستارم. پرستاران مزد واقعی خود را از خالق بی همتای خود خواهند گرفت و خنده بر لبان بیمار پس از بهبودی هدیه ای گرانبها و اجری معنوی برای پرستاران است اینجانب ضمن تبریک مجدد این روز , باری دیگر از پرسنل پر تلاش پرستار قدردانی می کنم .
دکتر علی اکبر نصیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل