پیام تسلیت رئیس دفتر نهاد رهبری دانشگاه در پی درگذشت آیت ا... هاشمی شاهرودی

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۶۵۵ اخبار و رویدادها
بسم الله الرحمن الرحیم (العلماء باقون ما بقی الدهر)، انا لله وانا الیه راجعون (اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شئ) هرگاه عالمی ربانی از دنیا برود خللی جبران ناپذیر به اسلام وارد می شود که هیچ چیز آن ثلمه و لطمه سنگین راجبران نخواهد کرد،

(العلماء باقون ما بقی الدهر)، انا لله وانا الیه راجعون

(اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شئ) هرگاه عالمی ربانی از دنیا برود خللی جبران ناپذیر به اسلام وارد می شود که هیچ چیز آن ثلمه و لطمه سنگین راجبران نخواهد کرد، ارتحال ملکوتی فقیه بصیر، چهره برجسته وخدوم، شخصیت سرشناس علمی و فقهی و حقوقی نظام اسلامی حضرت آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی (قدس الله نفسه الزکیه) را به همه ارادتمندان و شاگردان مکتب اهل بیت علیهم السلام  تسلیت عرض نموده، و از خداوند متعال مسئلت داریم آن عالم بزرگ را با اجداد طاهرین و برادران شهیدش محشور، و بر درجات عالی او بیفزاید، و به ملت و دولت ایران خصوصا شاگردان و به فرزندان و بازماندگان عزیزش صبر جمیل و اجر جزیل عنایت فرماید ان شاء الله. (شادی روح مطهر شهدا،امام شهدا،علماء، مراجع بزرگوار، اموات، خصوصا آیت الله مرحوم سید محمود هاشمی شاهرودی،فاتحه مع الاخلاص والصلوت).

عزیز الله شیخ

امام جمعه شهرستان هامون و مسؤل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی زابل