لیست اسامی

فهرست اسامی یک و نیم برابر داوطلبان دعوت شده برای آزمون

بدینوسیله فهرست اسامی داوطلبان دعوت شده جهت بررسی مدارک آزمون استخدامی مورخ ۱/۱۰/۹۶ به شرح جدول ذیل اعلام می گردد. لذا ضروری است داوطلبان محترم طبق جدول زمان بندی، با دردست داشتن کلیه مدارک اشاره شده ذیل به نشانی زابل –میدان جهاد -خیابان شهید باقری -ستادمرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل - کارگزینی امور استخدام -مراجعه نمایند

قابل توجه داوطلبان شرکت کننده آزمون استخدامی مورخ 1/10/96

بسمه تعالی

بدینوسیله فهرست اسامی داوطلبان دعوت شده جهت بررسی مدارک  آزمون استخدامی مورخ  1/10/96 به شرح جدول ذیل اعلام می گردد. لذا ضروری است داوطلبان محترم طبق جدول زمان بندی، با دردست داشتن کلیه مدارک اشاره شده ذیل به نشانی زابل میدان جهاد -خیابان شهید باقری -ستادمرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل - کارگزینی امور استخدام -مراجعه نمایند:

1. اصل وتصویر  تمامی صفحات  شناسنامه
  2. اصل و تصویر  کارت ملی
  3. اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی
  4. اصل و تصویر  وضعیت طرح  نیروی انسانی  جهت رشته های مشمول طرح ( پایان طرح ، معافیت ، گواهی اشتغال به طرح برابر مفاد آگهی )
  5. اصل وتصویر کلیه مدارک وتاییدیه های مربوط به سهمیه های انتخابی (ایثارگری ، بومی و ... )
  6. چهار قطعه عکس پشت نویسی شده
  7. پرینت کارنامه چاپ شده از سایت سازمان سنجش
  8. اصل و تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی ویا معافیت دائم (ویژه آقایان)
  9. اصل و تصویرکلیه  قراردادهای مربوط به کارکنان قراردادی
  10. اصل و تصویر گواهی اشتغال و ریز سوابق بیمه و تائیدیه برای نیروهای شرکتی در مشاغل تخصصی
  11. یک عدد پوشه سبزرنگ

مدارک بومی بودن (استان یا شهرستان) : (به همراه داشتن حداقل یکی از موارد ذیل جهت تائید سهمیه کافی است )

1-  اصل و تصویرشناسنامه همسر

2- به همراه داشتن گواهی اشتغال به تحصیل چهار سا له  از (دبستان، راهنمایی یا دبیرستان محل تحصیل و با تایید اداره آموزش و پرورش شهرستان)

3-  گواهی معتبر از محل اشتغال فعلی یا بازنشستگی همسر، پدر یا مادر(ویژه پرسنل نیروهای مسلح یا کارکنان دولت)

4- ریز سوابق بیمه ممهور به مهر سازمان بیمه گر جهت داوطلب ، پدر ، مادر و یا همسروی

*تذکرات بسیار مهم*

1. لیست اعلام شده به میزان یک و نیم برابر و صرفاً جهت بررسی اولیه مدارک افراد وبه صورت موقت بوده و طبق مفاد آگهی منتشرشده از سوی سازمان سنجش، مسئولیت ناشی از عدم  رعایت ضوابط ومقررات اعلام شده در آگهی برعهده شخص داوطلب بوده و چنانچه صحت اطلاعات اعلام شده توسط آنها در آزمون محرز نگردد،اولویت افراد کان لم یکن تلقی و از بین سایر متقاضیان پذیرش انجام خواهد گردید. لازم به ذکر است لیست نهایی جهت  انجام مراحل گزینش ویا مصاحبه در رشته های شغلی مربوطه متعاقباً  از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

جدول زمانبندی

ردیف

تاریخ مراجعه

رشته شغلی

1

97/1/18الی97/1/20

پرستار

2

97/01/20 1-پیشگیری و مبارزه با بیماریها 2-روانشناس 3-بهداشت خانواده 4-بهداشت حرفه ای

2

97/01/21

1-گفتار درمانی 2-انباردار 3-حسابدار وامین اموال 4-کارشناس هوشبری

3

97/01/22

1-کارشناس آزمایشگاه 2-تجهیزات پزشکی3-تاسیسات4-منشی بخش 5-امور جراحی بیمارستانها

4

97/01/26

1-کارشناس تغذیه 2-کارشناس رادیولوژی 3-کارشناس فیزیوتراپی 5-فناوری اطلاعات سلامت 6-کارشناس پذیرش و مدرک پزشکی

5

97/01/27

1-کارشناس بهبود کیفیت 2-کارشناس اقتصاد 3-بهیار 4-کارشناس اتاق عمل

*بدیهی است عدم مراجعه داوطلب در زمان تعیین شده به منزله انصراف از انجام ادامه مراحل استخدامی تلقی و طبق مقررات از سایر افراد به عنوان جایگزین ایشان دعوت بعمل خواهد آمد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی زابل نتایج آزمون آزمون پیمانی نتایج آزمون پیمانی