دکتر میرزایی: کارهای پژوهشی دانشگاه باید محصول محور باشد

۱۲ تیر ۱۳۹۷ | ۱۸:۱۰ کد : ۱۲۳۶ اخبار و رویدادها
دکتر میرزایی: کارهای پژوهشی دانشگاه باید محصول محور باشد
دکتر میرزایی :کارهای پژوهشی دانشگاه باید به سمت محصول محور باشد مورخ ۹۷/۴/۱۰دکتر هادی میرزایی سرپرست دانشگاه با حضور در جمع مدیران و اساتید دانشکده های پزشکی، داروسازی، بهداشت و پیراپزشکی از آنان قدردانی کرد. سرپرست دانشگاه طی سخنانی اظهار داشت: هدف از این دیدار، قدردانی از زحمات شما بزرگواران است که در طول سال تحصیلی در راه آموزش دانشجویان گام برداشتید، شما در شرایط اقلیمی موجود سیستان به دانشجویان آموزش های لازم را ارائه می دهید و هیچ گونه کوتاهی از سوی مدیران و اساتید به چشم نمی خورد و گواه این امر، قبولی دانشجویان در مقاطع بالاتر و دانشگاه های برتر کشور است. وی در بخش دیگری از سخنان خود به پژوهش و کار تحقیقاتی اساتید و دانشجویان اشاره کرد و تصریح کرد: تعداد و نوع پژوهش های اساتید و دانشجویان نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته است که نمایانگر تلاش بیشتر است، رویکرد پژوهش ها باید به سمت محصول محور باشد تا بتوان از نتیجه پژوهش ها استفاده کرد و گامی باشد به سوی حل مشکلات که این توان در سطح دانشگاه وجود دارد. دکتر میرزایی در این دیدار ها به مدیریت هزینه ها ،صرفه جویی و خرید کالای ایرانی تاکید داشتند. در این نشست ها دکتر کاوه تبریزیان معاون آموزشی مطالب لازم را در خصوص هر یک از دانشکده ها ارایه کرد.. همچنین دکتر عبدالحسین میری معاون غذا و دارو و خانم دکتر خدیجه رضایی کهخا معاون تحقیقات و فناوری نیز به توانمندی و گزارش عملکرد و برنامه های آینده اشاره کردند. مدیران دانشکده ها و اعضای هیات علمی ضمن تشکر از حضور سرپرست دانشگاه اظهار کردند: با تمام توان به آموزش دانشجویان و انجام پژوهش های محصول محور و همچنین صرفه جویی و مدیریت هزینه ها اقدام خواهند کرد تا به نتایج بهتری رسید . همچنین کمبودها و نقایص نیز از سوی مدیران و اساتید مطرح شد و مقرر شد با برنامه ریزی مناسب نسبت به رفع آن اقدام شود.