۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۰:۱۷ کد : ۱۳۰۷ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت امام‌حسین (ع) و یاران با وفایش در اولین روز ماه محرم در اولین روز ماه محرم، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل طبق برنامه ریزی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، در ستاد مرکزی به عزاداری شهادت سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفایش پرداختند، نوحه خوانی، زیارت عاشورا و سخنرانی از برنامه های این مراسم معنوی بود.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ، رئیس دفتر نهاد و امام جمعه معزز شهرستان هامون در خصوص هدف از قیام بزرگ امام حسین(ع) و اهمیت این قیام در اسلام سخنرانی کرد.

همچنین داروهای مازاد همکاران جهت بیماران نیازمند جمع آوری شد.

داروهای مازاد که قابل مصرف هستند در سایر مراسم های عزاداری که حوزه های تابعه دانشگاه برگزار می کنند جمع آوری خواهد شد .

محسن ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۱
بسیار عالی