بازدید خیرین سلامت از دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۲۱:۲۵ کد : ۱۳۵۳ اخبار و رویدادها
بازدید خیرین سلامت از دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۷/۷/۱۷ دو تن از خیرین سلامت از دانشگاه علوم پزشکی زابل بازدید کردند، آقایان دوستکان، دکتر دستجردی به همراه آقای طاهری مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان، پس از گفتگو با مسئولان دانشگاه، از پروژه ها نیز بازدید کردند.
بازدید خیرین سلامت از دانشگاه علوم پزشکی زابل

دکتر هادی میرزایی ضمن خیرمقدم و تشکر از خیرین سلامت، اظهار داشت: سلامتی مهم ترین نیاز هر انسانی است و سلامتی موجب نشاط و پویایی انسانهاست و بدون آن عملا انسان از انجام امور عاجز است، کمک به ارتقا سلامت دارای اجر معنوی فراوانی است، مخصوصا در مناطق محروم، کارهای زیادی از سوی وزارت بهداشت در منطقه سیستان انجام شده است، اما همچنان امکانات ما برای خدمات مطلوب کم است و نیاز به یاری خیرین هستیم و تقاضا دارم هر شخصی که توانایی دارد یاریگر ما باشد، پروژه های داریم که در انتهای کار است اما با کمبود منابع مواجه هستیم که با نگاه خیرین سلامت بسیاری از طرح های ما به اتمام خواهد رسید و می توان خدمات دهی بیشتر و بهتری به بیماران ارائه داد.

مهندس دوستکان از خیرین سلامت سیستانی مقیم خراسان رضوی با ابراز خرسندی ازحضور در سیستان گفت: همه کسانی که خود می توانند و یا ازطریق افراد توانمند که شناخت دارند به کمک در عرصه سلامت بپردازند، زیرا با این کار ارزشمند می توان مشکلات فراوانی را از دوش بیماران و خانواده آنان برداشت، بنده هم تا جایی که امکان داشته باشد به دانشگاه علوم پزشکی زابل در اتمام بعضی از طرحها کمک میکنم و از خیرین سلامت در این راستا کمک خواهم خواست تا به مردم شریف سیستان کمکی کرده باشم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با اهدا لوح از این خیرین گرامی قدردانی کرد.

جعفر صالحى ۰۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۴۹
سلام.اقاى مهندس دوستکان از مردان نیک روزکار است خداوند به ایشان وخانواده محترمشان طول عمر با عزت بدهد.