جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی زابل

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۸:۳۷ کد : ۱۳۸۲ اخبار و رویدادها
جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی زابل در تاریخ ۹۷/۰۷/۲۴ ساعت ۹صبح با حضور مشاور وزیر و دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمات مجلس شورای اسلامی و سایر اعضا هیات امنا دانشگاه ، در محل وزارت متبوع برگزار شد.
جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی زابل

در این جلسه دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه ضمن تشکر از مشاور محترم وزیر، اعضای هیات امنا، معاونین و کارشناسان وزارت بهداشت ، نکاتی را یادآور شدند.

گزارش برنامه تدوین و پایش برنامه عملیاتی سال 1396که حائز رتبه شایسته در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گردیده مطرح و تقدیر و تشکر لازم بعمل آمد و در ادامه پیشنهادات اختصاصی و شاخصهای عملکرد سال 1396 دانشگاه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.