در هفت ماه سال جاری، هزار و ۱۰۰ مورد حیوان گزیدگی در شمال استان سیستان و بلوچستان

۱۴ دی ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۸ کد : ۱۶۸۸ اخبار و رویدادها
از ابتدای امسال تا مهر ماه هزار و ۱۱۳ مورد حیوان گزیدگی در منطقه سیستان گزارش شده است.

هزار و 100 مورد حیوان گزیدگی در شمال سیستان و بلوچستان

از ابتدای امسال تا مهر ماه هزار و 113 مورد حیوان گزیدگی در منطقه سیستان گزارش شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ،

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: این آمار در مدت مشابه  سال گذشته 3 هزار و ۶۸۰ مورد بوده است.

دکتر کبری زاده تصریح کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان که از نظر بهداشتی در سطح پایینی قرار دارند بیش از هر استان دیگری در معرض ویروس بیماری هاری قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه هزینه واکسن بیماری هاری در هر نوبت بیش از یک میلیون تومان است، هشدار داد: شهروندان با رعایت موارد بهداشتی و مراجعه سریع به مراکز درمانی از ابتلا به این بیماری پبشگیری کنند.

در سال گذشته ۷ نفر بر اثر ابتلا به بیماری هاری در منطقه سیستان جان باختند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود : خوشبختانه در سال جاری با مراجعه به موقع و تمهیدات مناسب هیچ گونه مرگی ناشی از حیوان گزیدگی نداشتیم‌