دکتر میرزایی در نشست خبری

۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۷۲۳ اخبار و رویدادها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه سیستم تهویه و همینطور فاضلاب بیمارستان امیرالمومنین ازجمله مواردیست که گلایمندی شهروندان را بدنبال داشته و چه برنامه ای دراین زمینه دارید؟ گفت : بیمارستان امیرالمومنین در زابل دارای ساختار قدیمی است که سیستم فاضلاب کشی این بیمارستان نیز در طی این سالها دچار فرسودگی شده است و برهمین منوال ما در زمینه سیستم تهویه نیزبا این مشکل مواجه هستیم ولی این بدان معنی نیست که برای رفع آن اقدامی انجام ندهیم .
دکتر میرزایی در نشست خبری

دکتر میرزایی ادامه داد: براساس برآوردهای صورت گرفته بازسازی سیستم تاسیسات که تهویه و فاضلاب را نیز شامل خواهد شد 5 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در قدم اول کارهای بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفته که امیدواریم تا پایان سال 98 این مشکل برطرف شود .

وی ادامه داد: بیمارستان امیرالمومنین زابل به عنوان تنها بیمارستان فوق تخصصی در منطقه سیستان با ظرفیت 263 تخت خواب احداث شده اما اکنون با توجه به گستردگی مراجعات شهروندان و همچنین بافت شهری، به 400 تخت خواب نیز رسیده و براین منوال 70 هزارمترنیز فضا اضافه شده است .

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی زابل اضافه کرد: در منطقه سیستان 4 بیمارستان با 600 تخت خواب داریم و با تلاشهایی که صورت گرفته و با مساعدت وزیر و زحمات همه همکاران، برای نقشه راه 1404 مصوب شده که تا سال 1404، تعداد تخت ها به 1576 تخت افزایش یابد که این موضوع به نوبه خود به عنوان یک اقدام بسیار خوب در زمینه سلامت محسوب می شود.