افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اسکل

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۸:۵۲ کد : ۱۷۸۷ اخبار و رویدادها
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اسکل با حضور فرماندار و شورای اداری شهرستان زابل، کارکنان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زابل و جمعی از مردم، ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت روستای اسکل به بهره برداری رسید .
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اسکل

در این مراسم دکتر اسحق رودباری رئیس مرکز بهداشت زابل، اظهار داشت :  احداث این  ساختمان در زمینی اهدایی، از سال ۱۳۹۶ شروع شد و پس از ۱۸ ماه اکنون در دهه مبارک فجر ۱۳۹۷به بهره برداری می رسد.
زیر بنای آن ۵۰۰ متر مربع و هزینه ساخت با  تجهیزات، چهارده میلیارد و پانصد میلیون ریال می باشد.

وی افزود : مرکز مذکور به چهار هزار نفر خدمت خواهد داد و امیدوارم در این فضای مناسب خدمات بهتری به مردم قدرشناس ارائه دهیم.