کسب موفقیت در حوزه بهداشتی دانشگاه

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۸ کد : ۱۹۲۲ اخبار و رویدادها
دانشگاه علوم پزشکی زابل از نظر ثبت شاخص مهم تلفن همراه در سامانه یکپارچه بهداشت(سیب) مقام اول در بین دانشگاههای کلان منطقه ۸ را کسب کرد.

براساس گزارش مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی،  دانشگاه علوم پزشکی زابل، رشد چشمگیری نسبت به ابتدای سال در شاخص ثبت تلفن همراه که یکی از شاخص های مهم در سامانه سیب برای ارائه و پایش خدمات سلامت به جامعه می باشد را داشته است .

در این گزارش ذکر شده است که این دانشگاه در سطح کشوری نیز با چهار پله ترقی از رتبه ۱۵ به رتبه ۱۱ کشوری صعود نموده و به سایر دانشگاههای منطقه توصیه گردیده که از تجارب دانشگاه علوم پزشکی زابل در ارتقای این شاخص بهره برداری نمایند.

تلاش پرسنل خدوم بهداشتی در همه سطوح برای اجرای برنامه سلامت الکترونیک شایسته تقدیر می باشد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی  خدمات بهداشتی درمانی  زابل

محمدرضا بزی ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۴۲
واقعا پرسنل زحمتکش در مرکز بهداشتی روستای پلگی بزی در هنگام بیماری دخترم به داد ما رسیدند و نهایت زحمت را کشیدند میخواستم تشکر کنم.