برگزاری جلسه کمیته تخصیص دارو و ملزومات پزشکی دانشگاه

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۸ کد : ۱۹۳۶ اخبار و رویدادها
مورخه ۹۷/۱۲/۲۲جلسه کمیته تخصیص دارو و ملزومات پزشکی دانشگاه با حضور رئیس ، معاون غذا و دارو و معاون درمان ، روسای بیمارستانها و مدیران در محل دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه کمیته تخصیص دارو و ملزومات پزشکی دانشگاه

مورخه 97/12/22جلسه کمیته تخصیص دارو و ملزومات پزشکی دانشگاه با حضور رئیس ، معاون غذا و دارو و معاون درمان ، روسای بیمارستانها و مدیران در محل دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با دستور رئیس دانشگاه با محوریت تصمیم گیری در خصوص ارائه خدمات در ایام تعطیلات نوروز و مدیریت بیمارستانها در خرید و توزیع اقلام به منظور جلوگیری از هرگونه کمبود در ایام تعطیل برگزار گردید.

دکتر هادی  میرزایی رئیس دانشگاه

بازدید و نظارت مسئولین و مدیران دانشگاه بر وضعیت دارویی به صورت مستمر انجام شود

آموزش  برای جلوگیری از مصرف بی رویه دارو توسط کارشناسان مرتبط ارایه گردد.

مداخلات موثر و پیگیری مستمر بر رفع مشکلات بخصوص مواردی که با بازنگری و اصلاح فرایند قابل ارتقا می باشد مد نظر قرار گیرد

تامین داروهایی کمیاب و خاص انجام گردد تا در ایام تعطیلات  کمبودی احساس نشود

در ادامه جلسه موارد مربوط به دارو در بخش های مختلف دانشگاه از سوی معاونت عدا و دارو مطرح شد و پس از تبادل نظر تصمیم مناسب اخذ گردید.