بررسی وضعیت سیل زدگان شهرستان هیرمند توسط مدیر کل دفتر مدیریت کاهش بلایای وزارت بهداشت

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۷ کد : ۲۰۹۱ اخبار و رویدادها
با حضور دکتر مطلق مشاور معاون بهداشت و مدیرکل دفتر مدیریت کاهش بلایای وزارت بهداشت, دکترجواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل, دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مدیران گروه بلایا, محیط و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی زابل و زاهدان پس از بررسی وضعیت موجود در دو کمپ نیاتک و شهید باقرزاده , جلسه مدیریت بحران در محل فرمانداری شهرستان هیرمند تشکیل شد .
بررسی وضعیت سیل زدگان شهرستان هیرمند توسط  مدیر کل دفتر مدیریت کاهش بلایای وزارت بهداشت

مهندس پیری فرماندار شهرستان  هیرمند ضمن تشریح وسعت و وضعیت سیللاب ،  مشکلات و معضلات موجود در کمپ ها را بیان نمود.

دکتر مطلق پس از تشکر از فرماندار در خصوص  وضعیت سیل در نقاط مختلف کشور سخن گفت و بر توجه جدی به مسایل بهداشتی کمپ ها و سیل زدگان خصوصا برنامه ریزی برای جمع آوری و دفع صحیح زباله ها با تعیین شهردار برای کمپ, تامین و نظافت مستمر سرویس های بهداشتی , تامین حمام برای بانوان و آقایان , تامین به موقع  آب آشامیدنی سالم , تامین ملزومات بهداشتی برای بانوان و کودکان و شوینده ها و ... تاکید نمود.

همچنین ایجاد تعامل سازنده با مردم برای ارایه خدمات خصوصا توزیع غذا و زباله برای پیشگیری از بیماریهای روده ای انگلی و عفونی و شپش و دیگر بیماریها بسیار مهم می باشد.

وی از نحوه احداث  چادرها و عدم رعایت استانداردها خصوصا فاصله چادرها نیز  انتقاد نمود.

در ادامه دکتر اکبری زاده اقدامات انجام شده برای تامین سلامت سیل زدگان و هماهنگی های بین بخشی انجام شده را شرح داد.

دکتر مطلق  بر اهمیت تامین توالت و حمام صحرایی براساس جمعیت روستاها از طریق مدیریت بحران استان تاکید نمود .

همچنین از فرماندار درخواست نمود در خصوص ساماندهی مدیریت کمپ ها دستور و اوامر مقتضی را صادر نماید.

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که به عنوان دانشگاه معین تعیین شده نیز ضمن تشکر از اقدامات انجام شده ، آمادگی این دانشگاه برای همکاری در صورت نیاز را اعلام و بر استفاده از توان و مشارکت مردم برای ارایه خدمات و تشدید مراقبت بیماریها تاکید نمود .

در پایان از زحمات مدیریت بحران شهرستان قدردانی شد.