۱۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۹ کد : ۲۲۳ اخبار و رویدادها
کسب مقام دوم تیم فوتسال کارکنان حراست دانشگاه علوم پزشکی زابل در بین دانشگاه های علوم پزشکی جنوب شرق کشور تیم فوتسال کارکنان حراست دانشگاه علوم پزشکی زابل در مسابقات کارکنان حراست دانشگاه های علوم پزشکی جنوب شرق کشور مقام دوم را کسب کرد . این مسابقات در روزهای چهارم و پنج دی ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد . گفتنی است دانشگاه کرمان مقام اول و دانشگاه زاهدان مقام سوم را کسب کردند.

ندا ۱۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۲
سلام بالاخره مقام دوم یا سوم ؟؟؟؟؟؟ عنوان خبر زده مقام دوم متن خبر زده مقام سوم جاااااااااااااااااااالبه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!