اندازه گیری فشار خون کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه

۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۲۷۴ اخبار و رویدادها
در راستای بسیج ملی فشار خون ، همانند سایر مردم سیستان و هم زمان با سراسر کشور، فشار خون کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل مورد سنجش قرار گرفت ، مورخ ۹۸/۳/۲۹ تیم سیار مرکز بهداشت زابل با حضور در محل ستاد مرکزی دانشگاه اقدام به اندازه گیری فشار خون پرسنل مذکور نمود.
اندازه گیری فشار خون کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه

در راستای بسیج ملی فشار خون ، همانند سایر مردم سیستان و هم زمان با سراسر کشور،  فشار خون کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل مورد سنجش قرار گرفت ، مورخ 98/3/29 تیم سیار مرکز بهداشت زابل با حضور در محل ستاد مرکزی دانشگاه اقدام به اندازه گیری فشار خون پرسنل مذکور نمود.

، توزیع تراکت های آموزشی و همچنین نکات لازم در خصوص فشار خون هر یک از همکاران از سوی اعضای تیم مذکور ارائه شد .

قابل ذکر است مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون از 18 خرداد آغاز و تا 15 تیرماه ادامه خواهد یافت ، در این طرح بزرگ ، گروه های هدف شامل : همه افراد بالای 30 سال ، زنان باردار و بیماران کلیوی مورد سنجش فشار خون قرار خواهند گرفت .