بازدید مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از حوزه بهداشتی دانشگاه

۲۷ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۹ کد : ۲۳۲۵ اخبار و رویدادها
بازدید مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از حوزه بهداشتی دانشگاه

عملکرد و وضعیت برنامه های بهبود تغذیه و حمایتی تغذیه زنان باردار منطقه سیستان با حضور خانم دکتر عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و نماینده بنیاد علوی بررسی شد. صبح امروز ۹۸/۴/۲۵جلسه بررسی عملکرد و وضعیت برنامه های بهبود تغذیه و حمایتی تغذیه زنان باردار منطقه سیستان، بررسی شاخصها، وضعیت و عملکرد شبکه بهداشت درمان زهک با حضور خانم دکتر زهرا عبدالهی به همراه مهندس فلاح کارشناس ارشد دفتر تغذیه وزارت بهداشت و مهندس اسماعیلی مسئول برنامه حمایت تغذیه ی زنان باردار در بنیاد علوی, با حضور دکتر اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه در محل ستاد شبکه بهداشت و درمان زهک برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر اکبری زاده وضعیت منطقه از لحاظ شاخصهای تغذیه ، وضعیت امنیت غذایی و ... را تشریح کرد. در ادامه خانم دکتر عبدالهی ضمن تشکر از عملکرد پرسنل حوزه بهداشت و همکاران بنیاد علوی ، اهمیت مداخله تغذیه در زنان بارداری و شیردهی را بیان نمودند. همچنین دکتر رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک روند شناسایی و تحویل سبد به زنان باردار و شیرده نیازمند را توضیح داد. لازم به ذکر هست که در شهرستان زهک ۱۰۰۰سبد حمایتی (هر ۲ماه یکبار) توزیع می گردد. مهندس اسماعیلی نماینده بنیاد علوی در این جلسه گفت : هم اکنون ۱۰۰۰سبد بین افراد شناسایی شده از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک توزیع می شود. وی با توجه به درخواست افزایش سهمیه زنان نیازمند و اختصاص سبد به بیماران مسلول ، قول مساعدت و همکاری در این خصوص را دادند.