قدردانی نماینده ویژه وزیر بهداشت از رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل

۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۵ کد : ۲۳۵۶ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۵/۲۵ دکتر حیدری مدیر بازرسی وزارت بهداشت و نماینده ویژه وزیر بهداشت با حضور در سیستان، مامور بررسی اثرات طوفان های شن در بخش بهداشت و درمان شد .
قدردانی نماینده ویژه وزیر بهداشت از رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل

دکتر حیدری در بازدید از بخش اورژانس و بخش داخلی بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) زابل :

از زحمات شما کارکنان سخت کوش در گذشته و آینده و بخصوص در شرایط بحرانی که با حضور تعداد متعدد بیماران همراه است و  تلاش بیشتری می طلبد از سوی دکتر نمکی قدردانی می کنم‌ و عرض سلام و خداقوت دارم .

امید بیماران و به ویژه در شرایط بحرانی مثل طوفان های شن بعد از خداوند متعال به شما کادر درمانی است

آنچه در ارائه خدمات و درمان بیماران مشاهده نمودم رضایتمندی بیماران و همراهان بود که جا دارد از رئیس دانشگاه ، مسئولان بیمارستان ، اداره بازرسی و شما پرسنل خدوم و متعهد، تشکر و تقدیر نمایم .

با ایجاد ارتباط با بیماران و بیان خدماتی که به آنان ارائه می شود، علاوه بر کسب رضایتمندی، تاثیر مثبتی در روند درمان آنان بوجود می آید.

شرایط بحرانی و مشکلات ناشی از طوفان را به مقام عالی وزارت منعکس  خواهم نمود و انشاالله در این زمینه تصمیم مناسب گرفته خواهد شد .

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه :

طوفان ها علاوه بر آسیب بر اهالی، موجب خسارات به تجهیزات و وسایل بهداشتی ، درمانی و وسائط نقلیه از جمله آمبولانس ها می شود

نیروهای دانشگاه در طوفان های شن متعدد که همراه با ریزگردها هست،  شبانه روز به بیماران ناشی از طوفان خدمات می دهند.

جمعیت زیادی نیز بدون داشتن بیمه، بنا بر وظیفه از خدمات دانشگاه برخوردار می شوند که به دلیل فقر به صورت رایگان خدمت دریافت می کنند.

نماینده ویژه وزیر بهداشت از بیمارستان تنفسی ، روستاهای سطح منطقه بازدید داشت و  همچنین با معاون فرماندار شهرستان زابل جلسه ای برگزار نمود.