معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل ؛

۱۰ نفر‌ از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل در مقطع دستیاری تخصصی و کارشناسی ارشد قبول شدند

۰۴ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۷ کد : ۲۵۱۶ اخبار و رویدادها
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل، گفت: ۱۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در دو مقطع دستیاری تخصصی و کارشناسی ارشد با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان قبول شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل، دکتر کاوه تبریزیان افزود: این موفقیت در دانشکده های پزشکی ، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی با همت والا و تلاش خالصانه اساتید دانشگاه  و  دانشجویان  به دست آمده است.

وی اضافه کرد: با برنامه ریزیهای انجام شده در سال های آینده شاهد فتح قله‌های علمی در حوزه‌های مختلف علوم پزشکی خواهیم بود که این موضوع، چشم اندازی روشن درحوزه آموزش این دانشگاه خواهد بود.