دیدار رئیس و هیات رئیسه دانشگاه با فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زابل

۰۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۵۲۵ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۸/۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل همراه با هیات رئیسه در محل ناحیه مقاومت بسیج زابل حضور یافت و ضمن قدردانی از سرهنگ ثمره ، انتصاب سرهنگ موسی سنچولی را به سمت فرماندهی این ناحیه تبریک گفت .
دیدار رئیس و هیات رئیسه دانشگاه با فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زابل

مورخ ۹۸/۸/۴   رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل همراه با هیات رئیسه در محل ناحیه مقاومت بسیج زابل حضور یافت و ضمن قدردانی از سرهنگ ثمره ، انتصاب سرهنگ موسی سنچولی را به سمت فرماندهی این ناحیه تبریک گفت .

دکتر میرزایی گفت : کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در پنج شهرستان شمال استان از بدو تاسیس با همکاری سپاه زابل مبادرت به خدمات رسانی در مناطق محروم نموده است و همچنان این روند ادامه خواهد داشت .

رئیس دانشگاه تصریح کرد : کارکنان این دانشگاه از پرستار تا متخصصین همواره در خدمت به محرومین اقدام کرده اند و این مسیر از طریق کانون و همکاری سپاه ادامه می یابد.