بازدید رئیس دانشگاه از سلف سرویس دانشجویان

۰۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۲ کد : ۲۵۲۶ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۸/۴ دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل در محل سلف سرویس دانشجویان(مجتمع آموزشی) حضور یافت و غذای دانشجویان را مورد بررسی قرار داد.
بازدید رئیس دانشگاه از سلف سرویس  دانشجویان

مورخ ۹۸/۸/۴  دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل در محل سلف سرویس دانشجویان(مجتمع آموزشی) حضور یافت و غذای دانشجویان را مورد بررسی قرار داد.

وی در این بازدید با دانشجویان گفتگو کرد، دانشجویان از وعده نهار رضایت خود را اعلام نمودند و از یک نوع غذا در وعده شام ناراضی بوده که با پیگیری مشخص گردید از برنامه غذایی حذف شده است .

دکتر میرزایی گفت : مسئولان دانشگاه  توجه ویژه ای به کیفیت غذای دانشجویان و رعایت بهداشت دارند و دستور لازم به معاون فرهنگی و دانشجویی داده شده است تا در این خصوص تمهیدات لازم  را داشته باشند.