رتبه برتر دانشگاه در بسیج ملی کنترل فشار خون

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۹:۵۱ کد : ۲۶۴۳ اخبار و رویدادها
مراسم آیین تقدیر از دست اندرکاران بسیج کنترل فشار خون امروز شنبه هفتم دیماه با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.
رتبه برتر دانشگاه در بسیج ملی کنترل فشار خون

رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی زابل در بسیج کنترل فشار خون

در این مراسم که در محل سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید، دانشگاه علوم پزشکی زابل به عنوان دانشگاه برتر در جلب مشارکت بین بخشی بین همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور اعلام گردید.

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه از همه همکاران که در این طرح فعال بودند تشکر و قدردانی نمود و کسب رتبه برتر را ثمره تعامل، همکاری و تلاش کارکنان دانشگاه و همچنین همکاری خوب مسئولان شمال استان دانست.

وی کسب رتبه برتر را تبریک گفت و خاطر نشان شد نتایج طرح به نفع مردم و آگاه سازی آنان جهت توجه به بیماری خطرناک فشار خون بالا اهمیت بسزایی داشت.

دکتر اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه که به نمایندگی از همه ی همکاران درگیر در طرح کنترل فشار خون در مراسم حصور داشت ضمن تشکر از فعالیتهای موثر و بهینه پرسنل خدوم بهداشت و درمان دانشگاه این دستآورد بزرگ را تبریک گفت.

وی خاطر نشان کرد ثمره و میوه فعالیتهای بهداشتی بر خلاف فعالیتهای درمانی بلافاصله قابل رویت نمی باشد. اما با رعایت نکات بهداشتی و درگیر کردن همه سازمانها در امر سلامت می توان از تعداد بسیار زیادی از مرگها پیشگیری کرد.