دکتر هادی هراتی به عنوان سرپرست بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) منصوب شد

۰۵ بهمن ۱۳۹۵ | ۲۳:۳۸ کد : ۲۶۷ اخبار و رویدادها
دکتر هادی هراتی به عنوان سرپرست بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) منصوب شد
دکتر هادی هراتی به عنوان سرپرست بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) منصوب شد به گزارش مسوول روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) در تاریخ 95/11/05 در سالن جلسات بیمارستان مراسم معارفه دکتر هراتی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) برگزار گردید. در این مراسم هادی ارباب مدیر داخلی بیمارستان به دکتر هراتی تبریک گفت و اظهار داشت : کارکنان بیمارستان با جدیت در کنار شما خواهند بود و خدمت بی منت خود را به مردم ارایه خواهند داد . دکتر هراتی نیز ضمن تشکر از رییس دانشگاه و معاون درمان جهت اعتماد به وی و سپردن مسوولیت سنگین مدیریت بیمارستان افزود : با همکاری کارکنان بیمارستان و همچنین سایر مدیران و پرسنل دانشگاه از هیچ تلاشی جهت خدمت مطلوب به بیماران دریغ نخواهد کرد . دکتر هراتی از دکتر مهدی خسروی مدیر قبلی نیز تشکر کرد و برای وی در سمت جدید آرزوی توفیق نمود . گفتنی است دکتر خسروی به عنوان قایم مقام معاون درمان دانشگاه منصوب شد .