جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با بهورزان

۰۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۹:۴۳ کد : ۲۷۸۷ اخبار و رویدادها
دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۸/۱۱/۲۸ با نمایندگان بهورزان شهرستانهای زابل ، زهک ، هیرمند ، نیمروز و هامون به منظور بررسی مسائل و مشکلات آنان تشکیل جلسه داد.
جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با بهورزان

در این جلسه دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه ، مهندس بارانی رئیس دفتر ریاست دانشگاه و خانم موحد از گسترش شبکه معاونت بهداشتی نیز حضور داشتند .

هر یک از بهورزان ضمن قدردانی از رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه ، مسائل و مشکلات بهورزان در شهرستانهای محل خدمت خود را بیان کردند .

دکتر میرزایی در این جلسه گفت :

بیشتر امور بهداشتی بر دوش بهورزان است که در روستاها هستند ، بهورزان سربازان خط مقدم جبهه سلامت بوده و شبانه روز به اهالی روستاها خدمت می دهند .

وی افزود : آموزشی های بهداشتی که همکاران بهورز در روستاها ارائه می دهند تاثیر بسزایی در کاهش بیماریها دارد لذا کار شما ارزشمند و اهمیت فراوانی در عرصه سلامت دارد .

دکتر میرزایی اضافه کرد : یک بهورز بنا بر وظیفه ای که دارد همواره و به صورت شبانه روز در خدمت مردم است ، من از تک تک شما تشکر می کنم شما بهورزان پر تلاش و کم توقع هستید و به بدون منت به ایفای نقش مهم خود می پردازید.

رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد : آموزش های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، بیماریابی ، اجرای واکسیناسیون و ثبت سامانه توسط بهورزان عزیز عملی می گردد ، همه این امور به نحو احسن توسط بهورزان انجام می شود که نتیجه آن ارتقای شاخص های بهداشتی و کاهش بیماری است، لازم می دانم از همکاران بهورز کمال تشکر را ابراز دارم، پیگیر مطالبات همه همکاران هستیم و امیدوارم بتوانیم پرداخت کنیم .

در پایان با اهدای لوح از بهورزان حاضر در جلسه قدردانی شد .