ایجاد سازمان مردم نهاد ( سمن ) در بخش سلامت

۰۲ آبان ۱۳۹۵ | ۰۷:۴۶ کد : ۲۸ اخبار و رویدادها
در مورخ 95/7/25 جلسه ای با حضور دکتر جمالی مدیر کل مشارکت های اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد ، دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه ، اعضای هیات رییسه و خانم مهین افشار نماینده فرمانداری زابل برگزار شد .
ایجاد سازمان مردم نهاد ( سمن ) در بخش سلامت

دکتر نصیری با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و یاران باوفایش ، جلسه مذکور را در جهت بررسی چگونگی کمک و یاری مردم در بخش سلامت اعلام نمود .

رییس دانشگاه افزود : هر زمانی که مردم در صحنه بوده و حمایت آنان بوده است موفقیت سریعتر و با کیفیت تر به دست آمده است .

وی ادامه داد : در منطقه سیستان به دلیل عمق محرومیتی که وجود دارد و شرایط اقلیمی که حاکم است نیاز به کمک های بیشتری در عرصه سلامت است که تنها دولت نمی تواند جوابگو باشد لذا نیاز به یاری خیرین سیستانی و خیرین سایر نقاط را داریم .

دکتر نصیری به سازمان مردم نهاد ( سمن ) اشاره کرد که می تواند با تشکیل آن در بخش های مختلف کمک های زیادی به مردم محروم نمود لذا با بررسی ، تشکیل جلسه با مسوولان سیستان ، تعیین اولویت ها و حمایت سازمان مشارکت های اجتماعی و سازمان های مردم نهاد در صدد ایجاد سمن های مختلف در بخش های گوناگون سلامت هستیم.

دکتر جمالی نیز در این جلسه ضمن تشکر از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی زابل به تشریح سازمان مردم نهاد (سمن ) پرداخت و آن را با جزییات توضیح دادند .

مدیر کل مشارکت های اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد در ادامه گفت : سیستان به حضور خیرین نیاز دارد که از طریق سمن ها می توان به یاری مردم پرداخت که در این امر ما در کنار مسوولان دانشگاه هستیم.

گفتنی است با تبادل نظر اعضاء مصوباتی اتخاذ شد تا در اسرع وقت سمن های الویت دار تشکیل شود .