۱۵ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۹ کد : ۲۹۳ اخبار و رویدادها
طرح های عمرانی دانشگاه از زبان رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل در هنگام بازدید از این طرح ها صبح مورخ ۹۵/۱۱/۱۵ دکتر علی اکبر نصیری از پروژه های عمرانی بخش درمان که در جنب بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) در حال ساخت است بازدید کرد . وی از مرکز تحقیقاتی و درمان بیماران تنفسی , مرکز تحقیقاتی و درمان بیماری سل , بلوک زایمانی و توسعه فضای اورژانس بازدید کرد . رییس دانشگاه در گفتگو با بخش خبری روابط عمومی خاطر نشان شد : به یاری خدا و نگاه ویژه وزیر بهداشت سرعت ساخت این مراکز خوب است و با این روند امیدوارم بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد بهره برداری این مراکز درمانی مهم.باشیم دکتر نصیری افزود : شرایط اقلیمی منطقه سیستان می طلبید تا مراکز مجهز بیماران تنفسی و سل ایجاد شود و بیماران ناشی از طوفان های شن بدون مراجعه به شهرهای دور در همین منطقه درمان شوند . وی تصریح کرد : با بهره برداری از مرکز سوختگی و ترمیمی امام حسین (ع) بسیاری از مشکلات بیماران ناشی از سوختگی حل شد و درمان این بیماران با استفاده از تجهیزات استاندارد و کادر پر تلاش در مرکز انجام می شود و نیازی به بردن بیماران به سایر شهرها نیست . در واقع اکنون در حوزه بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) سه مرکز درمانی مجهز دیگر نیز در حال ساخت است که تحول شگرفی در درمان بیماران دارد و امید است که بتوانیم با همدلی , همکاری و تلاش همکاران , اندکی از آلام بیماران و خانواده های آنان را بکاهیم . لذا با دقت روند ساخت این پروژه ها تحت نظارت است تا خللی پیش نیاید و به موقع و بر اساس برنامه , بهره برداری از این پروژه ها محقق شود . دکتر نصیری در ادامه گفت : دربخش بهداشت نیز ۶۸ پروژه شامل مراکز خدمات جامع سلامت , پایگاه بهداشتی , خانه بهداشت , محل زیست پزشک , آزمایشگاه , مرکز سل , ساختمان بهورزی و ساختمان ستاد شبکه ها در شهرستانهای زابل , هیرمند , هامون , نیمروز و زهک در حال ساخت است و حدود پنجاه درصد پیشرفت دارند که از سفر وزیر بهداشت و در راستای طرح تحول سلامت از خرداد ۹۵ شروع و تا خرداد ۹۶ پایان خواهند یافت و زیربنای این طرحها بیست هزار متر مربع و اعتبار آنان بیش از پانصد میلیارد ریال می باشد که امیدواریم خدمات با کیفیت تری برای مردم.شریف و قدرشناس سیستان داشته باشیم.