دکتر میرزایی : موفقیت های دانشگاه در مقابله با کرونا ویروس، مرهون تلاش شبانه روزی کارکنان دانشگاه است

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۴ کد : ۲۹۳۳ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۹/۱/۳۰ جلسه ستاد مدیریت مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه و سایر اعضا در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار شد .

دکتر میرزایی در جلسه ستاد مدیریت مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس دانشگاه :

موفقیت های دانشگاه در مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس ، مرهون تلاش شبانه روزی کارکنان است

معاونین بهداشتی ، درمان ، غذا و دارو ، تحقیات و فناوری گزارش عملکرد حوزه مربوطه را بیان کردند.

دکتر میرزایی با تشکر از کارکنان دانشگاه که از بدو شیوع این بیماری فعالیتهای گسترده ، مستمر و شبانه روزی داشته اند ، گفت : موفقیت های دانشگاه در مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس مرهون تلاش کارکنان است ،پرداختن به پیشگیری قبل از شیوع بیماری کرونا ویروس در کشور، در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زابل مورد توجه قرار گرفت و کارکنان حوزه بهداشت با جدیت به امر آموزش و اطلاع رسانی مبادرت کردند .

وی افزود :  تلاش همکاران موجب شد در بحث بیماریابی موفق عمل کنیم و اکثر مبتلایان در ابتدای ابتلا شناسایی شوند که منجر به بهبودی و درمان شد و پس از آن اقدامات و پیگیری لازم و مستمر انجام گردید  .

رئیس دانشگاه ادامه داد : مرحله اول غربالگری از طریق سامانه ۴۰۳۰ نیز با موفقیت به اتمام رسید و اکنون نیز مرحله دوم آن در حال اجرا می باشد ،
اقدامات شایسته حوزه بهداشت در پیشگیری ،  بیماریابی و پیگیری، همچنین اختصاص بیمارستان مجهز سینا به بیماران کرونا ویروس و تلاش کادر درمان ، تحسین معاون کل وزیر بهداشت را در بر داشت و پس از گزارش وی ، مقام عالی وزارت بهداشت با تماس تلفنی قدردانی خود را از پرسنل دانشگاه بیان کردند .

دکتر میرزایی اضافه کرد : چندین طرح تحقیفاتی توسط هیات علمی دانشگاه و  همچنین چند طرح تحقیقاتی مشترک با دانشگاه های علوم پزشکی بزرگ کشور در حال انجام است .

وی خاطر نشان شد : راه اندازی آزمایشگاه تشخیصی کرونا ویروس بدون صرفه هزینه و با استفاده از تجهیزات و امکانات موجود دانشگاه ، نشانگر تلاش و همت کارکنان دانشگاست.

دکتر میرزایی در پایان از خیرین بزرگوار ، ائمه معزز جمعه و روحانیون منطقه سیستان  ، سپاه پاسداران ، فرمانداران و همه مسئولان که یاری دهنده بودند و همه مردم سیستان تشکر و قدردانی کرد.