آغاز ارائه خدمات دورا پزشکی

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۰:۴۷ کد : ۳۲۵۳ اخبار و رویدادها
در آئین آغاز خدمات دورا پزشکی دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گزارشی از روند این نوع خدمت ارائه داد.
آغاز ارائه خدمات دورا پزشکی

دکتر میرزایی گفت: دورا پزشکی در سه شهرستان هیرمند، نیمروز و هامون فعال است و پزشک مستقر در بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) از طریق ارتباط  الکترونیک با سه مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستانهای مذکور به پزشک عمومی مستقر در مراکز پس از شرح حال ، دستور تخصصی را ارائه می کند.

وی از وزیر بهداشت ، معاون درمان و همچنین مجریان این طرح ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و  برکت تل قدردانی کرد.

وزیر بهداشت  خطاب به رئیس دانشگاه گفت: این طرح مبارک شما و مردم عزیز سیستان باشد خداوند شما بزرگواران را در مقابل بیماری کووید 19 و طوفانهای 120 روزه حفظ کند. دکتر نمکی از تلاش کادر بهداشت و درمان سیستان تشکر کرد.

قابل ذکر است دکتر بنیادی پزشک مستقر در مرکز خدمات جامع سلامت هیرمند به شرح حال یک بیمار پرداخت که دکتر نوری جنگی متخصص عفونی مستقر در بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع)  دستور تخصصی لازم را ارائه نمود.

مراسم آغاز ارائه خدمات دورا پزشکی با حضور وزیر بهداشت ، معاون درمان ، مدیران ستاد اجرایی فرمان حضرت امام  از طریق ویدئو کنفرانس عصر روز سه شنبه مورخ ۹۹/۶/۱۱  بین ۶ دانشگاه علوم پزشکی منتخب  برگزار شد .