قدردانی رئیس دانشگاه از رئیس دانشگاه زابل

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۳ کد : ۳۳۱۱ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۹/۷/۸ رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل جهت برگزاری مطلوب کنکور سراسری بر اساس پروتکل های بهداشتی از رئیس و هیات رئیسه دانشگاه زابل قدردانی کرد .
قدردانی رئیس دانشگاه از رئیس دانشگاه زابل

دکتر میرزایی در این خصوص گفت : نمونه بارز تعامل و همکاری در برگزاری بسیار خوب کنکور سراسری سیستان نمود پیدا کرد ، همکاران حوزه بهداشت دانشگاه در کنار کارکنان دانشگاه زابل  به خوبی پروتکل های بهداشتی را اجرا کردند  که پس از آن ، طبق آمار هیچگونه مبتلایی به کرونا ناشی از کنکور نداشتیم که جا دارد از مجموعه دانشگاه و مدیریت آن تشکر و قدردانی کنیم .

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه زابل طی سخنانی گفت : نظارت و پیگیری  مستمر کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی زابل و تلاش کارکنان دانشگاه زابل موجب اجرای مطلوب کنکور سراسری بر اساس پروتکل های بهداشتی شد .

وی ادامه داد : کار اصلی و خط مقدم مبارزه با کرونا مجموعه بهداشت و درمان است و ما امنیت سلامتی خانواده های خود را مدیون آنان هستیم و از این تلاش های شبانه روزی قدردانیم و به شما خدا قوت و خسته نباشید عرض می کنیم و امیدواریم در ادامه این راه موفق باشید .