قدردانی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زابل از مدافعان سلامت سیستان

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۳۶۹ اخبار و رویدادها
سرهنگ ثمره فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زابل همراه با جمعی از همکاران در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل به مناسبت نیروی انتظامی حضور یافت و از مدافعان سلامت قدردانی کرد .
قدردانی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زابل از مدافعان سلامت سیستان

دکتر میرزایی رئیس دانشگاه ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی گفت : نیروی انتظامی در دوران شیوع کرونا در کنار دانشگاه بوده و در مبادی ورودی سیستان نقش ارزنده خود را نشان داد ، این عزیزان در کنار نیروهای سپاه با حساسیت زیاد  به مدافعان سلامت  کمک نمودند که قدردانی خود را از شما مدافعان امنیت اعلام می دارم .

وی افزود : هر زمانی که نیاز به کمک نیروی انتظامی بوده در کنار ما بوده اند و همکاری لازم ارائه شده است .

سرهنگ ثمره در این نشست گفت : تلاش نیروهای بهداشت و درمان در سیستان بر کسی پوشیده نیست اکنون در کنار رعایت توصیه های بهداشتی توسط مردم ، آمار پائین است که جای تشکر فراوان دارد ، این تلاش و زحمات شبانه روزی کارکنان خدوم دانشگاه باعث شده است مردم ولایتمدار سیستان آسیب کمتری از بیماری کرونا ببینند و امیدورایم همچنان سیستان از گزند این ویروس منحوس در امان باشد .

در پایان ، قدردانی از پرستاران  اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره)  با اهدا گل انجام شد .