پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی شهادت دکتر محسن فخری زاده

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۶ کد : ۳۴۹۱ اخبار و رویدادها
پیام تسلیت دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در پی به شهادت رسیدن دکتر محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی شهادت  دکتر محسن فخری زاده

◾ بسم الله الرحمن الرحیم

◾ وَ لا تَحسَبَنَ الَّذینَ قُتِلوا فِی سَبیل‌ِ الله امواتاً بَل هُم احیاء عندَ رَبّهم‌ یُرزَقون ...

⚫️ شهادت دکتر محسن فخری زاده دانشمند هسته ای کشورمان را به محضر مبارک صاحب الزمان(عج)، مقام معظم رهبری و ملت شهید پرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می نماییم .

باری دیگر دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران، فرزند عزیزی را به شهادت رساندند و در این اندیشه اند که با ترور می توانند جلوی رشد و پیشرفت ایران اسلامی را بگیرند، غافل از اینکه با خون شهدا ، درخت تنومند نظام مقدس جمهوری اسلامی ابران آبیاری می شود و همچنان به مسیر الهی خود با صلابت و اقتدار ادامه خواهد داد و چنین حرکات بزدلانه ای هرگز نمی تواند مانع ای برای این حرکت باشد.

دکتر هادی میرزایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل