افتتاح مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی زابل

۳۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۹:۳۷ کد : ۳۵۵ اخبار و رویدادها
افتتاح مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۵/۱۱/۳۰ با حضور دکتر علی اکبر نصیری رییس ، معاونین و مدیران دانشگاه مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه در بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) زابل افتتاح شد .
افتتاح مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی زابل
افتتاح مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ 95/11/30 با حضور دکتر علی اکبر نصیری رییس ، معاونین و مدیران دانشگاه مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه در بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) زابل افتتاح شد . دکتر کاوه تبریزیان معاون آموزشی در خصوص این مرکز اظهار داشت : هدف از آماده سازی و تجهیز این مکان فراهم آوردن محیط مناسب برای یادگیری مهارتهای عملی دانشجویان جهت ورود به شرایط بالینی همچنین ارزش یابی فعالیتهای آموزشی ( صلاحیت بالینی ) می باشد . معاون آموزشی افزود : مرکز فوق دارای 14 ایستگاه شامل : تزریقات ، احیای قلبی و ریوی ، لوله گذاری در تراشه ، معاینه چشم ، شستشو و پانسمان و بخیه ، آموزش رگ گیری از سر و دست نوزاد ، یونکسیون و لومبار ، مراقبت از بیمار ترومایی و ... می باشد . وی خاطر نشان کرد : رشته های پزشکی ، پرستاری ، مامایی ، پیراپزشکی ، بهورزی و هر رشته ای که دروس بالینی دارد از آموزش های این مرکز استفاده خواهد کرد .